Reacties van klanten
4) Hoe heb je de massage ervaren?

Ik heb mogen genieten van een heerlijke massage, waarbij ik daadwerkelijk een reis door mijn eigen emoties heb mogen ervaren. Van ontspanning naar spanning, van opwinding naar rust, met een extase, waardoor je nog lang nageniet in de auto op de terugreis naar huis, maar ook de dagen daarop nog veel energie put. Ik zeg oprecht dat wanneer je je durft open te stellen en elke streling tot je neemt, je een geweldige ervaring ondergaat! Angel wist precies hoe ze mij in een mooie extase kon brengen. Ik was helemaal ontspannen en ik voel me erg goed nu.

Rami

***extase= een toestand waar je tijdens de massage in terecht komt, een roes. Het samensmelten op geestelijk en emotioneel vlak

5) Iemand die voor het eerst een tantra massage had ondergaan.

Bedankt voor de fantastische beleving. Ik heb nog nooit op deze manier mij zo gevoeld.
Jij heb mij echt een andere kijk op genieten laten zien…zoveel voelen en aandacht voor het aanraken.
Ik vind deze massage nog beter dan een klassieke seks…nu hebben we 2u liggen voelen, aanraken en knuffelen…
Het kwam echt vanuit een dieper gevoel. Een echte tantra massage is echt iets speciaals, dat je met geen andere massage kunt vergelijken.

Ik kom zeker terug.

Bedankt voor de ontspannende liefdevolle massage


6) De eerste keer dat een vrouw een tantra massage onderging.

Het was de eerst keer voor mij en wat mij opviel is dat ik intimiteit, passie, opwinding, tederheid, ontspanning en genot kon beleven. Zoveel dingen in 1 massage. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Dit geeft extreme ontladingen op zowel geestelijk en emotioneel vlak. Ik had veel stress en dit gaf een ontspannend gevoel. Door de massage voelde ik minder schaamte en meer ontspanning. Vooral de dagen erna blijft het gevoel hangen.

Groetjes Miek


website by
Volgende pagina >