Veelgestelde vragen
1) ben jij naakt?
Deze vraag krijg ik vaak, natuurlijk zijn we beide naakt, anders hebben we geen goede energie wisseling. De massage is niet alleen iets fysiek maar ook iets emotioneel en geestelijk, waardoor het van veel dieper komt.

2) kan ik een douche nemen, kan de olie afgewassen worden?
Ik heb hier een douche en wastafel ter beschikking.

3) mag ik je aanraken?
Ja, natuurlijk! Wederzijdse aanraking is belangrijk om een goede energetische uitwisseling te hebben. Ik word graag aangeraakt. Als je me niet zou mogen aanraken, zou het gauw saai worden toch?

4) vind ik hygiëne belangrijk?
Ik vind hygiëne heel belangrijk! Als we afspreken, dat we ons even goed opfrissen voor de massage begint.

5) Waarom masseer ik geen gevaccineerde?

In het vaccin zit een gevaarlijk synthetische spike eiwit dat schade geeft aan gezond weefsel.

Via adem en zweet kan dit spike eiwit op een niet gevaccineerde komen. Dus…gevaccineerde kunnen schade geven aan niet gevaccineerde. Met een tantra massage heb je heel dicht contact.

De schade die ik als masseuse kan oplopen door een gevaccineerde te masseren zijn:
bloedklonters, bloedziektes, hevige bloedingen, ontstekingsreacties, blauwplekken, onvruchtbaarheid, enz…

Op deze link vind je artsen, biologen, immunologen en wetenschappers die hun kennis delen over corona onderzoek. https://journalismforcriticalthinkers.com/corona-blogs

Liegen heeft ook geen zin, want ik merk dit wel aan de conversatie. Er zijn genoeg masseuse die wel gevaccineerde masseren. Een bewuste persoon is heel herkenbaar. Bij elke twijfel zal ik de massage niet aannemen.

Ik wil gewoon nuchtere bewuste wakkere niet gevaccineerde mensen masseren. Dit zijn de mooiste massages. Als ik niet gevaccineerde masseer ben ik meer ontspannen en dit geeft positief effect op de massage. Ik denk dat dit voor beide een goed gevoel geeft.

6) stimuleer en of masseer  jij ook de anus?
Nee, helaas niet

7) wat als je denkt: is ze te vertrouwen, is ze wel goed?
Op materialistisch vlak ben ik zeker te vertrouwen.Ik wil klanten opbouwen, en dat zal ik niet kunnen als ik klanten besteel. Het zit trouwens ook niet in mijn aard om te stelen. Ik wil deze branche ook niet stuk maken...want ik hoor veel triestige verhalen, over hoe mannen bestolen worden.

8) moet ik mij intiem scheren?
Ja, dat is altijd meer hygiënisch. Op die manier kan ik de liezen, onderbuik, schaambeen en binnenkant been beter masseren. Op de manier kan ik mijn tantrische technieken beter uitvoeren. De zachte techniek en de kriebel technieken op de liezen en onderbuik en schaambeen geeft een heel ontspannen rustig gevoel.

9) hoe voel ik me tijdens en na de tantra massage?
Je voelt je ontspannen op zowel fysiek, emotioneel en geestelijk vlak. Je komt dichter bij je emoties. Het gemis dat je thuis hebt zoals intimiteit, liefde, voelen, aanraken, extase (een toestand, roes), aandacht voor elkaar, wordt tijdens de tantra massage aangesproken. Tijdens de tantra massage gebruik ik ook intense knuffels, dit zorgt dat je hoofd echt leeg wordt gemaakt. Deze tantra massage is de beste anti-stres. Als al deze gevoelens aangesproken worden, krijg je een ontladend en ontspannen gevoel.

Op het einde van de massage zul je ondervinden, dat het gevoel vanuit je ziel kwam, de massage komt van veel dieper, waardoor je na de tantra massage paar dagen op wolkjes zult lopen.

Of ik goed ben? Dat kun je alleen zelf ondervinden door eens met mij af te spreken. Door mijn teksten goed te lezen, kan U wel al uitmaken dat ik weet waarmee ik bezig ben.

website by