Veelgestelde vragen
1) ben jij naakt?
Deze vraag krijg ik vaak, natuurlijk zijn we beide naakt, anders hebben we geen goede energie wisseling. De massage is niet alleen iets fysiek maar ook iets emotioneel en geestelijk, waardoor het van veel dieper komt.

2) kan ik een douche nemen, kan de olie afgewassen worden?
Ik heb hier een douche en wastafel ter beschikking.

3) mag ik je aanraken?
Ja, natuurlijk! Wederzijdse aanraking is belangrijk om een goede energetische uitwisseling te hebben. Ik word graag aangeraakt. Als je me niet zou mogen aanraken, zou het gauw saai worden toch?

4) vind ik hygiëne belangrijk?
Ik vind hygiëne heel belangrijk! Als we afspreken, dat we ons even goed opfrissen voor de massage begint.

5) stimuleer en of masseer  jij ook de anus?
Nee, helaas niet

6) wat als je denkt: is ze te vertrouwen, is ze wel goed?
Op materialistisch vlak ben ik zeker te vertrouwen.Ik wil klanten opbouwen, en dat zal ik niet kunnen als ik klanten besteel. Het zit trouwens ook niet in mijn aard om te stelen. Ik wil deze branche ook niet stuk maken...want ik hoor veel triestige verhalen, over hoe mannen bestolen worden.

7) moet ik mij intiem scheren?
Ja, dat is altijd meer hygiënisch. Op die manier kan ik de liezen, onderbuik, schaambeen en binnenkant been beter masseren. Op de manier kan ik mijn tantrische technieken beter uitvoeren. De zachte techniek en de kriebel technieken op de liezen en onderbuik en schaambeen geeft een heel ontspannen rustig gevoel.

8) hoe voel ik me tijdens en na de tantra massage?
Je voelt je ontspannen op zowel fysiek, emotioneel en geestelijk vlak. Je komt dichter bij je emoties. Het gemis dat je thuis hebt zoals intimiteit, liefde, voelen, aanraken, extase (een toestand, roes), aandacht voor elkaar, wordt tijdens de tantra massage aangesproken. Tijdens de tantra massage gebruik ik ook intense knuffels, dit zorgt dat je hoofd echt leeg wordt gemaakt. Deze tantra massage is de beste anti-stres. Als al deze gevoelens aangesproken worden, krijg je een ontladend en ontspannen gevoel.

Op het einde van de massage zul je ondervinden, dat het gevoel vanuit je ziel kwam, de massage komt van veel dieper, waardoor je na de tantra massage paar dagen op wolkjes zult lopen.

Of ik goed ben? Dat kun je alleen zelf ondervinden door eens met mij af te spreken. Door mijn teksten goed te lezen, kan U wel al uitmaken dat ik weet waarmee ik bezig ben.

website by