Reacties van klanten
7) Hoe voelde jij je tijdens en na de massage?

JA hoe leg ik dat uit! Ik kan het niet goed beschrijven, maar je moet het echt voelen om te weten wat het echt is. Tijdens de massage was ik gewoon op een andere planneet. Je denkt aan niets. Je hoofd is leeg. Je kunt even alles loslaten. De combinatie van ontspanning en anti-stress en opwinding is het beste wat me is overkomen. Zoveel voelen. Het is constant voelen. Ik liep na paar dagen nog op wolkjes. Ik was rustiger en sensueel ontspannen. Alle stress en frustraties waren weg.


8) Onzekere man, die berooft was door een escorte, maar wou het nog eens proberen, maar op een veel andere manier, dit keer koos hij voor een tantra massage. Hij had veel gemaild vooraleer we afspraken…toen hij naar huis ging had hij veel meer zelfvertrouwen, en was hij veel geruster….

Wou u nog is bedanken voor de zalige tantra massage…zoveel liefde en warmte tijdens de massage.
Het was zeker mijn geld waardig. Het voelde allemaal goed aan
Hier komt zeker een vervolg op!


Groetjes tom

9) Mooie woorden van een tevreden man

Lieve, lieve Angel,


Ik wil je graag laten weten dat ik tot in mijn ziel geraakt ben door jouw uitzonderlijke tantra massage. Ik heb dingen gevoeld die ik al jaren kwijt ben.

Ook wil ik je vertellen dat je een hele speciale vrouw bent, warm van buiten, als van binnen. Wat ben jij een prachtig mooi mens!

Dat we gelijk gestemd zijn over vaccinatie tegen Corona maakt dat ik me even geen paria voelde. Er hangt nu een warme gloed over me heen die ik voorlopig wel zal blijven voelen. Vanaf nu ben je echt mijn engel, volgens mij ben je uit de hemel weg gevlogen (nummer van de Kast: In de wolken) Dit is voortaan mijn nummer voor jou.


Veel liefs en tot heel gauw!
website by