Wat is tantra
Eigenlijk
tantra = voelen. Ja in 1 woord. Meer niet.
Voelen op
3 niveaus : geestelijk, emotioneel en fysiek.

Dus de tantra massage is gebaseerd op het
veel voelen dat je dan transformeert naar je partner.
Maar niet zomaar voelen. Ik kan mijn hand op je schouder leggen en dan voel je me ook.
Ik heb het over intens voelen, dat je emoties en je geest erbij betrokken zijn. Het voelen pakt echt je aandacht.

Tantrische sex of tantra massage zorgt dat het lichaam als één sensuele zone wordt beschouwd. Waardoor je hele lichaam gaat aanvoelen als één grote erogene zone. Je vrouwelijke en mannelijke kant kom meer in balans. Om dan één te worden met je partner op emotioneel, fysiek en geestelijk vlak tijdens het liefdesspel.

Intimiteit
Intimiteit is een vorm van verbondenheid tussen twee of meerdere personen. Deze verbondenheid kan lichamelijk, emotioneel of geestelijk zijn. Intimiteit gaat over het gevoel van warmte voor een ander.
Je kan het uitleggen als verbondenheid of vertrouwelijkheid tussen twee of meerdere personen.

Het is een oer instinkt en als je thuis geen intimiteit of verbondenheid krijgt, gaat men dit opzoeken.
En sex met je partner is ook een heel belangrijke verbondenheid. Dat opzoeken van verbondenheid dat noemen ze weleens het jagen bij mannen.
Tegenwoordig zoeken, mannen niet alleen zomaar sex op, ze willen lang genieten, ze willen dat de vrouw ook geniet(ondanks ze ervoor betalen), ze zoeken eigenlijk intimiteit op.


Mijn aanpak
In principe staat Tantra los van de erotische sector. Het is nooit de bedoeling geweest dat dit als sexueel zou worden beschouwd. Je moet je aan elkaar voor 200% kunnen geven, volledig overgave dus.

Dit hoog niveau van erotische extase haal je nooit met twee vreemde mensen. Ze zeggen weleens “hoe langer je iemand kent, hoe beter de sex” . Dat is ook zo!
Ook al heb ik zelf ervaring in Tantra massage, toch lukt het mij niet altijd om tot het hoogste niveau van extase te geraken met een klant. Het kan wel lukken, maar pas na enkele afspraken, als we elkaar beter leren kennen. En soms lukt het van de eerste keer, dit omdat er een goede chemie is en omdat er een bepaalde overgave is.

Daarom heb ik een techniek die ik gebruik om toch tot een bepaald hoog niveau te komen van sensuele extase en ontspanning bij twee totaal vreemde mensen. En dat is tantra technieken combineren met een relaxmassage en body to body massage.
Ik begin aan de rug zijde. Ik breng je in een ontspanning op een erotisch manier. Ik prikkel je heel subtiel aan de rugzijde en ik bouw de spanning zodanig op, dat je vergeet te denken. Tegen dat ik de voorkant begin, ben je echt goed geprikkeld. Door de subtiele prikkel, ben je meer gestimuleerd dan dat je normaal gewend bent.


Alles over Tantra
website by